搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4830|回復: 28

雪中送炭?!落井下石?!人善被人欺?!(2)

登記女會員

經歷過琴晚,我心身都好疲累...事情發展係...

咁就加左第一個留言留低wechat既你Kcar(UID: 102206)...
傾左一日差不多...我已經被你打扉...一五一十如實告知E兄知,自己既狀況同問題,E兄不停用甜言密語攻陷我心扉,我已經中左佢既攻勢...
叫我唔好再做,唔再同其他人交易,做佢女人,做佢女朋友,可以長期照顧我,可以一次過幫我還晒啲數同債...我真係有懷疑邊有可能有咁好既人,
邊有可能我咁幸運咁有運氣遇到E兄既有能力有心人?我有重複去質疑同懷疑...E兄就更打破我既質疑同懷疑,話相信緣份,相信感覺...因為就係大家曾經被前度背叛過,
我又再起左死人同情心,又覺得大家係同病相憐...對E兄又放下戒心...放低懷疑同質疑...E兄叫我考慮清楚做佢女朋友,一晚時間,第二日答覆佢,我就半夜思考,打了一大段、一大編欣賞佢、感激佢出現、不配佢、唔敢答應之類既內心感受...
因為自知自己咩身世,點會唔介意自己既過去,係呢個平台認識既,點可能係真愛...點可能沒見過面已經咁確實話要做女朋友,要照顧我,會幫我一次過解決自問題...E兄知道我婉拒佢,佢當然又再發起更強烈攻勢...
(當一個人冇希望時,好冇助,走路無路既事,思考能力同分析能力會下降,只係祈望和相信係真,選擇相信有希望降臨自己身上。)
於是者27/7,就約八點在旺角等,大家都準時出現,E兄並不是高大英俊,只是普通帶眼鏡男人一個。就一齊行去百佳開房傾偈同傾細節...

E兄都係有打量自己身材,我當然好希望呢真命天子老闆會睇上自己,會滿意自己...自己希望得到佢既照顧同幫助,而冇其他要求同諗法...
當時E兄話會同朋友傾工作上面既野,咁七點左右會傾完,所以出開去就順便約我出黎見下面同傾偈...

大家一路行去百佳時,E兄有望手錶或電話,我就問係唔係有事或者趕時間,E兄答我佢朋友未收工,未傾到,所以就要等佢朋友一陣收工先再傾,
咁我就再問咁你食左野未?E兄就話等埋佢朋友收工先一齊食,我就ok,冇所謂,佢自己決定,我自己就係屋企食完飯先出去的。
因為未出之前,E兄話約朋友傾野會食埋野,所以我就係屋企食埋飯先出去。
上到房,E兄坐凳,我就坐係床邊,大家傾偈,我就講返自己遇人不淑既經過,傾到十五分鐘左右,E兄又係拎遙控轉台,就不停翻覆轉去成人愛情動作片台,之後再順勢唔轉,就停留呢個台,E兄就搬凳靠近床邊,傾多幾句,可能睇到成人台,真命天子老闆有所生理反應就靠近我面就強吻...
之後我有推一推開...咁E兄有停一停,之後再黎強吻攻擊,再按我落床強吻,之後就上下其手,再開始除我條裙..........
我就有避一避,E兄停左,我就望住佢問你會唔會呃我...E兄就當然情深望住我答唔會...又再開始加強攻擊...

衣衫不整,咁E兄就話你沖涼先定我沖涼先,我就話你呀,之後E兄除晒入左廁所,我都除晒入埋去,沖完涼,大家坐係床度,E兄已經急不及待要開戰,前戰到要進入時,我再問真命天子老闆,你會唔會呃我?

E兄繼續深情講做我女人,唔好再同其他做,我就再次融化了,相信佢,就進行了,E兄不停話好爽好正,話要兩次...
完事一次,傾左一陣偈,我就入去沖身,當我出黎,見到E兄係我自己手袋摷野,我行出黎拎毛巾抹身,E兄就縮手扮冇事,我抹完身,就心平氣和問,
你想搵咩?你想睇咩?E兄就話想睇我電話wechat,睇我有冇呃佢,我既債同數係唔係真...我當時真係好大方打開電話俾佢,俾佢檢查...
真係毫無保留咁俾佢睇...佢睇左一陣就冇睇,俾返部手機我,我就係手袋拎左封銀行信,話今日剛收到,今晚會見到你,順便拎埋俾你睇,我係確實有欠銀行數,我冇呃人,冇講大話...
呢刻真命天子老闆就好豪氣話,得,我幫你搞掂呢筆銀行數先,幫你還左銀行先,你wechat個數,銀行户口俾我,我呢兩日會過俾你去還...
我果刻感得我既世界有返色彩,我既人生有返希望...感動同感激到無法形容...

E兄就話專登俾我見到佢申手入我袋摷野,想試探我...
(如果我推搪,話電話冇野睇或者即刻搶走手袋唔俾睇之類,佢話唔會相信我。我當時係完全大方,因為深信你係好人黎幫我。
話唔介意我既過去,咁同其他既對話內容,應該唔會介意,同埋我真係冇野隱瞞,何需怕同驚...)
E兄再行去睇電話,就話佢朋友差唔多收工,佢就行返黎床,要求進行第二次......
當第二次完事後,各自沖身著衫,呢個時候,E兄就叫拎電話俾佢,佢要求我刪除wechat帳戶,唔想其他人或我同其他人有聯絡...
我話ok,因為我已經深信不疑,真命天子老闆要求我咁做,我都覺得合理同係尊重佢既做法,我就拎左電話俾佢幫我刪除,咁就搞左好耐話刪除唔到,

我就話可能我wechat帪戶銀包有錢係度,因為係上次同舊同事北上食野揼骨,係啲同事轉返人仔俾我,所以有¥78.01,我就話可能有錢係入面,微信保障你,有錢帳戶刪除唔到,我話不如轉俾你,之後再試刪除,人仔既錢就轉左,但E兄都話刪除唔到,叫我返去屋企再諗法點刪除,咁我就接過手機放入手袋。咁大家就離開房,因E兄話約左同事係尖沙咀傾野,佢就話搭的士過去,我就行返旺角搭小巴,咁我上左小搭,打開手袋,諗住send個信息話俾真命天子老闆知,我上左車回家中,點知打開wechat冇左E兄既帳戶,我已經心知不妙,內心既眼淚直流...好亂又好驚...不停問自己點解會咁...點解啊...

我再上返呢度搵返佢留既帪戶,係wechat再嘗試加佢,帳戶已經不存在...果時既我...控制唔到啲眼淚...
我完全崩潰了...唔知點撐落去...唔知點行落去...

我可以當天發誓,從來冇呃人同行騙人既想念同諗頭...我選擇相信人與人之間既信任同尊重...可惜只怪自己太死蠢太天真太戇居......人善被人欺...
原來所謂試探幫我刪除帳戶,只不過係刪除自己既行騙行..刪除所有罪行...

如果唔會幫我,就唔好俾希望,唔好呃我,唔好去搞我,我真係已經夠慘...我冇去偷冇去搶,冇去害人,冇去呃人,我都係靠自己去搵下錢...

我唔係18、20歲既

登記女會員

我唔係18、20歲既,我唔係去追求名牌,唔係冇零用錢,我真係要解決生活問題,先會行到呢一步。
我唔係讚美自己、幫自己賣廣告,以上全部屬實,我唔係扮可憐搏同情,因為我冇地方、冇朋友可以俾我發洩出黎...
我情緒已經崩潰,個心好辛苦,好難受,只能可以打出黎發洩,我冇人可以依靠,冇人可以傾數...

真的很攰,身心都很攰...咁大篇文字,用盡全力了...

我不會咒罵仆街們,因為我相信蒼天有眼,你們會有報應!
最後假如有人睇到最後,我衷心感謝你的耐心!祝安康平安!
回復

管理員

對妳的經歷心感難過,只能說現在有質素的男人買少見少,我們又暫時關閉了vip功能
回復

窮鬼

深表同情!!!希望你會遇到個好人!!
回復

窮鬼

詳談 wechat :z60325317
回復

窮鬼

L.I.N.E:good6060 出.差.找.小.姐L.I.N.E:good6060 出.差.找.小.姐L.I.N.E:good6060 出.差.找.小.姐L.I.N.E:good6060 出.差.找.小.姐L.I.N.E:good6060 出.差.找.小.姐L.I.N.E:good6060 出.差.找.小.姐L.I.N.E:good6060 出.差.找.小.姐L.I.N.E:good6060 出.差.找.小.姐L.I.N.E:good6060 出.差.找.小.姐L.I.N.E:good6060 出.差.找.小.姐L.I.N.E:good6060 出.差.找.小.姐L.I.N.E:good6060 出.差.找.小.姐L.I.N.E:good6060 出.差.找.小.姐L.I.N.E:good6060 出.差.找.小.姐L.I.N.E:good6060 出.差.找.小.姐L.I.N.E:good6060 出.差.找.小.姐L.I.N.E:good6060 出.差.找.小.姐L.I.N.E:good6060 出.差.找.小.姐L.I.N.E:good6060 出.差.找.小.姐L.I.N.E:good6060 出.差.找.小.姐
回復

登記女會員

kaibi1314 發表於 2018-6-29 03:35
對妳的經歷心感難過,只能說現在有質素的男人買少見少,我們又暫時關閉了vip功能 ...

help me刪除賬號plz
回復

窮鬼

有時候真係唔好太相信別人
時刻提高景覺
下次會更好,加油!
回復

窮鬼

加我傾下 David20180319
回復

窮鬼

世上還有這種人。唉!