搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 魏雯青

援交遊戲

登記女會員

14. 援交世界

我: [你為什麼搞援交網?]
無我: [我從來沒有搞援交網!]
我: [咁大人網是什麼? kaibi個網站又係你幫佢起, 連ken班人個網站都係你起!]
無我沉默了一會, 繼續望向海, 說: [一匹布咁長]
無我: [最先有的, 是你見到那個黑勢力網站, 我叫佢做agent網, 因為以agent抽佣模式為主]
無我: [初時這個網, 是冇援交, 很單純的交友網, 股東入股後, 想谷人流, 先多左援交版]
無我: [沒多久, 由於我這個股東只有49%股份, 冇話事權, 比人搶走埋個網站, 乜都做唔到, 就係你今日見到既agent網,呃你果個ken係佢地班人]
我: [咁之後呢, 大人網呢?]
無我: [之後, 我就自己搞網站, 搞一個冇成人野, 冇援交, 很單純的網站, 但...]
無我: [但結果是失敗的, 最後我想學香港討論區, 包羅萬有, 有成人區, 有成人交友, 什麼都有的網站]
我: [有埋援交?]
無我: [是成人交友版]
我: [大人網是眾所周知的香港第一援交網, 不是你所說的綜合網站]
無我: [因為是香港人選擇, 冇人去既版塊被刪減, 合併, 最後變成了成人資訊,美女貼圖為主, 其他版冇乜人睇. 唔係我專登要整個成人網, 而係香港人口味將大人網變成咁, 冇人流連廣告費都冇]
我: [籍口, 援交網不止一個, 大人網是最大, 你仲專登整個系統比人援交! ]
他沉默了一會.
無我: [那個系統可以有好多用處, 我只是賣聯絡方法, 男會員收到contact後做乜唔關我事, 個女仔因為咁收幾多錢我一蚊都冇得分]
無我: [或者咁講, 好多援交女利用左個系統, 令佢地約會變得更安全, 正如你去灣仔酒巴街都長期有妓女在店內賣淫]
我笑說: [砌詞狡辯]
無我: [哈哈, 就當我狡辯吧!]
無我: [但, 我從來冇收過女仔一蚊, 從來冇迫佢地做唔想做既野, 從來為佢地安全著想, 幫佢地不斷改進系統, 令約會變得安全, 越來越有質素, 什至不像援交, 整個過程變得開心拍拖一樣]
無我: [我敢講, 我冇做過任何諱背良心既事, 冇迫良為娼, 只係令好多本來做夜總會或比馬伕操縱既人, 變成自我作業形式, 做得安全, 男客又有質素]
無我: [任何女會員想退出, 隨時可退出, 想轉做正行, 我什至幫佢搵埋工, 大把人可作證]
無我: [這是我和馬伕的分別]
我: [ok... 但因為你, 香港先援交風盛起, 你亦因此有半億身家]
無我: [不是因為我, 我一個人影響力有限, 是社會造成的]
無我: [你今日找我, 都是想開通會籍, 再做番援交吧! 如果不是, 我可以介紹其他part-time比你, 有D有$50一個鐘, 你做唔做?]
我: [唔需要其他part-time, 你還是幫我開通會籍吧]
無我: [就係law, 如果普通既工作係好做D, 你都唔會做番援交]
無我: [上一代人經濟起飛, 1代一賺4代錢. 呢一代人, 兩公婆一齊工作, 打份工做好晒本份, 連最基本既樓都未必買到]
無我: [結果男既好多都因為冇樓結唔到婚, 或工作時間太長識唔到女仔, 太寂寞. 而家單身既人比以前多太多]
無我: [貧富差距極嚴重, 老一輩低位買晒樓放租就可以夠生活, 新一代打兩份工都唔知要幾多年先供斷層樓或捱一世貴租]
無我: [當新一代越來越難上位, 而男既有D錢又寂寞, 就出現了援交. 其實好多帶鄉音既美容院老闆, 以前做妓女唔通又話比你知咩]
無我: [要上位, 就要付出代價. 當援交變得舒適, 付出代價少而獲得巨大回報, 就越來越多人做援交, 幾多女仔援交後買樓, 開美容院, 做生意, 嫁有錢人, 呢D唔洗我講你都知道晒啦]
我: [但我還是因為入左這行, 識到一個叫Ken既人渣]
無我拍一拍我的背, 安慰我; [每個女人生命中都總會遇到個仆街, 什麼也是有得有失, 在你遇到ken之前, 你做這行覺得如何?]
我: [的確是輕鬆又愉快]
無我: [我唔敢講我做既野一定岩, 因為真愛是不應該用錢買, 我見到一些男會員比左錢後, 做觀音兵好似做得仲慘過以前]
無我: [援交不是因為我而出現, 在我之前叫"私鐘", 呢行本來就係比黑社會操縱, 比人抽佣, 迫良為娼, 係我將呢行改變, 前人種樹, 後人乘涼, 我只是一個良好市民, 一個屋企砌lego既宅男, 連煙都唔食, 現在卻夾在黑白兩道中間, 警察搞我, 黑社會又搞我]
我: [你都賺了不少呢, 同埋為什麼警方搞你唔搞班agent?]
無我: [報紙不可信, 我有半億仲洗乜日日番工, 我大部份既錢都係自己打工同炒股票外匯得來, 而家一下子全部凍結晒.]
無我: [我也不知道為什麼佢地成班馬伕唔搞, 偏偏要搞我呢個一蚊女人錢都冇收過既人, 告我"倚靠妓女賣淫收入維生", 我賣contact咋, 班女人1蚊收入都冇落過我袋, 條法例是用來對付吸血汗錢馬伕的! 這就是今日的香港, 好多不合理的事, 背後還有很多暗黑勢力沒法知道]
這時我發現, 他說話時一直望著海, 沒有看我的眼神
我: [點解你講野唔望住我? ]
無我: [因為你樣子很可愛, 我怕著了你道兒.]
我: [什麼道兒?]
無我: [我怕我鐘意左你, 因為我知道你唔會鐘意我. 鐘意一個唔會鐘意自己既人, 到頭來只換來傷心和痛苦]
我: [哈哈, 有冇咁跨張, 你應該見過好多女仔]
無我: [坦白講, 比你靚既女仔有唔少, 但你笑容甜美, 好多師兄都在網上公開寫情信比你, 你其實是很厲害的.]
我: [咁可以幫我開通番帳號嗎?]
無我: [可以, 但首先要確定你是自由意志, 冇吸毒, 同埋...]
我: [同埋乜?]
回復

登記女會員

15. 終章 幸福的終點

我: [咁可以幫我開通番帳號嗎?]
無我: [可以, 但首先要確定你是自由意志, 冇吸毒, 同埋...]
我: [同埋乜?]
無我: [同埋做夠就要停, 一定要比個數自己, 搵到幾多就要停]
我: [聽說kaibi網站你也有股份, 我唔停, 做你生招牌, 你不是更開心嗎?]
無我: [我不擔心這問題, 因為每天也會有人因為一D原因加入.]
無我: [有個大學生, 叫Jolie, 你都聽過, 佢做左10年, 18歲做到28歲, 計過佢都起碼2000萬身家, 但佢毀了自己的幸福, 因為佢冇在適當時候收山]
無我: [因為佢做得耐, 太出名, 需然都有師兄話想娶佢, 但佢又睇唔岩. 佢做慣呢行, 舒服搵錢, 叫佢做番正行, 佢又唔想. 結果錢是有一大堆, 但她沒有了幸福, 什麼意思也沒有.]
我: [有道理, 咁我應該做幾耐]
無我: [有人話最多3年, 我覺得最多2年, 即使你而家負債, 2年時間, 夠你由負變正, 變正後最少都儲到200萬]
無我: [差唔多, 我趕住番屋企煮飯, 走先]

一年過去了, 我比無我所提及的, 用了少一半時間, 還未畢業的我, 已經還清了債, 而且儲到了200萬, 和一架新寶馬.
這段期間, 感謝師兄既照顧同姊妹既關心, 我成長了很多, 由以前的小女孩, 一下子變了大人, 心境成熟了5年.
有些師兄教我做生意, 有些師兄教我投資, 有些姊妹教我搵好男人.

如果我當初跳下去, 就沒法再黎過了. 回頭一看, 凡事有失必有得.
我因為援交而差點了結生命, 也因為援交而起死回生.

現在的我, 雖未停止援交, 但已經半退出, 一個月間中見一見D舊客, 間中見一見新人, 傾下計, 玩下, 比人包一個月, 拍一個月拖.
搵幾多才會停? 與錢無關, 我在等待一個人, 一個好像ken給我戀愛感覺, 而又真心對待我的男人.
我好像找到了! 好像, 還未肯定, 還是試佢耐D, 還是試多幾個先...

在學校沒有嗎? 也有, 但沒這麼多, 不是太窮, 就是不夠成熟, 你會沒想到很多時援交客, 比正途識的男人還有質素.
我等待的人, 會是你嗎?

回復

登記女會員

其實我係另一個壇睇到先,但原來你兩邊都有寫
回復

中產

謝謝大大分享
回復

窮鬼

多謝你分享,想知多D你故事
回復

平民

多謝分享,Good Luck
回復

登記女會員

師姐,我可唔可以識你呀?
回復

小富戶

可以date u ? wechat mmoommbb
回復

窮鬼

由第二個論壇追到黎呢度 好睇
回復

登記女會員

本文章最後由 Janet 於 2016-3-17 15:13 編輯

我睇完之後 好想了解更多援交既世界
一方面 覺得你好有道理,我都好嚮往可以好似你甘追求自己鍾意做既野
另一方面我自己本身好想成為一個有魅力既女仔 唔想再收兄弟卡
我曾經諗過入行 不過我想了解多d先決定
多謝你甘詳細既分享
回復 1 0