eidosyeung 發表於 2014-7-27 12:35:50

12星座邊個最咸濕

第一位:天蠍座
十二星座之中,天蠍人磁場最強,最誘惑死人,再加上足以溶左人既熱情,試問邊個能夠招架得來?~你求愛既態度亦非常熱烈,正所謂唔激唔過癮,做佢甜心既,小心辣親~

第二位:金牛座
唔好俾你文質彬彬既外表呃到,金牛人口說不好色,試試同你出多幾次街,肯定會俾你溫柔既態度所醉倒,然後俾你上下其手,推都推唔切,所以做你甜心既,千祈要保持頭腦清醒~

第三位:白羊座
有「衝動掌門人」之稱既白羊人,千祈唔好誘惑你,否則真係一撻即著,無死錯人~唔話你唔鹹濕都唔得,因為你都幾有需要。所以唔想再進一步,記住唔好亂俾訊息你,否則後果自負~

第四位:雙魚座
你好需要人好溫柔咁對你,講真句,其實你都幾易呃,只要俾你覺得甜心好愛你,然後又好似好鍚你,再加上自己既幻想,你就已經死左一半,咁你話你係唔係應該檢討下?

第五位:巨蟹座
巨蟹人是眾多星座之中最溫柔,而又最懂得表達既式。無得講,通常你都可以做到不偏不倚恰到好處,你話真係唔得你死~所以小定力既人,可能會因為咁死左都唔知咩事,留意~

第六位:人馬座
你太愛測試,Check下邊個對手最敏感,睇下邊個最性感~對你而言,鹹濕可能只不過係你貪玩既另一種說法。所以如果愛上你,一定要有定心理準備,因為知道你通常都係玩玩下~

第七位:獅子座
一個靚唔靚既環境,一個夠唔夠戲劇性既示愛方式,都足以令獅子人肯唔肯上呢張床。當然唔少得既,仲有一個好正既甜心~而在此期間,甜心記得唸口訣:「你好正,你好靚……」你實死~

第八位:雙子座
除非非常有創意,否則都好難令雙子人死心塌地~實在有太多人有這樣的經驗,在床上玩得興起之際,雙子人會突然起身話:「我想起身上網打Game~」,吹都無咁脹,所以,你識點做啦~

第九位:處女座
如果獅子人要環境靚,咁你就一定要夠乾淨。一張黑墨墨既床,相信你死都唔會上~而兩性關係之間,你又成日都要建立一個形象示人,好心啦~鹹濕未認-咯,唔好咁假君子,好無?

第十位:水瓶座
唔好用你有幾鹹濕衡量你愛一個人有幾深,咁樣只會令大家都唔開心~你自己唔係唔知,你太博愛喇,愛完一個好快又會想玩獨身,然後再愛多一個。加上古怪諗頭又多,做你甜心真係一步一驚心~

第十一位:天秤座
唔好以為天秤人對鹹濕呢方面好有興趣,相反其實你愛既只不過係追求時候既過程-,所以一到手,你反而無咩要求~所以講到尾,總之舒服就得喇~唔好迫你,鬧你,咁關係自然就好~

第十二位:山羊座
學業對你太重要喇~所以你成個腦都係英文同數學,根本唔知咩叫做調情,更何況係鹹濕,所以同你一齊,唔擔心俾你呃左,最擔心反而係會唔會俾你悶死~好心就輕鬆下啦,山羊人~

petertang 發表於 2014-7-30 20:21:35

thanks for share

ribery 發表於 2014-10-14 19:39:20

see see first

foreverlove520 發表於 2014-10-15 15:41:23

cc first!!!!!

wtisgoinon 發表於 2014-10-15 20:24:28

thanks for share

kfoster 發表於 2014-10-16 09:38:52

really really

Chang24vin 發表於 2014-10-17 12:27:15

thxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

roywong0327 發表於 2014-10-18 11:42:24

高排名。。。。。

vincent8081 發表於 2014-10-18 20:32:41

thank share

abc10131 發表於 2014-10-19 06:28:02

ccccccccccc
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: 12星座邊個最咸濕