搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 12080|回復: 8

同男友上去揼骨,佢系隔離攪野

中產

我昨日同我男友去咗皇室假期度揼骨,

咁個服務員問我地係咪要兩個人一間房,

佢話冇所謂,兩個人一間房又得,分房揼又得,

咁個服務員就安排我地兩個人一個房,

點知佢好似好不滿咁,黑哂面,狂寸個服務員,

個服務員話因為佢揼個種骨有面膜送,

而我男友一早話佢唔要個面膜,要佢地轉送個面膜俾我,

而我又揼另外一種骨,所以佢唔sure我個技師識唔識做面膜,

所以就安我地兩個一間房,咁就算我個技師唔識,佢個技師都可以同我做面膜..

我覺得個服務員講得好合理,同埋大家一齊去揼骨,

點解要分開房?但我見我男友黑哂面,勁不滿,

心諗就算一間房又點?

所以我即刻同個服務員講咁你安排兩間單人房過我地啦,

我男友聽到之後即刻話其實佢冇所謂,

我就即刻同佢講佢頭先的表現令人覺得佢好有所謂,

之後我地就分房揼..

咁佢要求叫我比$600佢 聽朝埋單咁d錢佢既

我只不過係 幫佢袋住 我問點解

佢話 係你個袋拎 好似好肉酸咁

咁好啦 安排好聽日既行程之後 就訓教

第二朝大家沖完涼換好衫就去大堂

咁我出去先既 個服務員比左張單我

我望一望 唔L係啊 張單顯示 一項服務叫魅力激情 仲要$1100

我即刻呆左 個腦就諗起好多淫亂既畫面

之後佢就發返我脾氣 叫我入去問清楚 唔係就話我周圍唱

我摸不著頭腦 有咩好唱? 同埋我入去問乜野?

如果普通推油 點解唔一齊係同一間房做

點解要呃我 同我講話做泰式

其實係咪唔應該再一齊?我好想知到底做過d乜野��

我同佢一齊巳經8年,要我同佢分手好唔拾得,但我有時的所作所為我真係覺得佢好有問題…你地覺得我地分開揼骨會唔會好怪?

窮鬼

.....你之後得知內裏發生了什麼事先,你覺得問嚟都係廢嘅?,,姐係你已經唔信佢喇??還是,,,,。。八年之久,就真係有感事嘅。。每個男人都去玩,你覺得嘛?咁就唔好分喇。因為識過新嘅,你覺得咪又係會去玩,不如給八年自條仔去玩就算吧。我是不提議分手的。。
回復

窮鬼

其實皇室假期係有啲不良技師會暗中有特別服務,
通常會比現金貼士才有服務。
所以你男朋友要拎定現金係身,一定有古怪。
有晒手帶記數其實駛乜帶現金!!!

下次可以到比錢先CHECK下俾佢D現金睇下會唔會用左
回復

窮鬼

我都了解裡面既運作,有需要可以pm我留個wechat我慢慢話你知
回復

大富戶

Tonylam2046 發表於 2017-6-3 19:11
我都了解裡面既運作,有需要可以pm我留個wechat我慢慢話你知

吊你啦, 想搞人條女!!!
回復

窮鬼

我同我條女去揼骨...次次都要開vip房...揼完啪返次....
你男朋友夠晒奇怪
回復

窮鬼

男人個腦真係生係下面
回復

窮鬼

女朋友係身邊都甘昌狂
回復

窮鬼

我知道运作,加我WeChat
回復