搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 33507|回復: 399

大陸女人幾乎全民皆雞, 這是強國崛起的真相

火... [複製鏈接]

超級版主

好心你地D港男唔好咁天真, 成日以為大陸女人好, 睇清楚D先啦!

老老實實, 我成日聽人講, 大陸女人全民皆雞........起初我都唔信
因為大陸咁多女人, 邊有可能全部都係做雞

但前兩日番大陸, 我開始信呢個說話
因為大陸D城市, 竟然可以全部清一色都係夜總會, 雞場...........入面有幾百條女, 幾千條女, D女人, 任何年紀都有, 細至十幾歲, 大至四十幾歲都有個個著到勁性感, 任由所有男士選擇
男士選中自己喜歡既對像, 就可以帶佢走.........同買一個蘋果無分別

最令我驚訝既係
香港7-11已經夠多, 平均每條屋村都有兩三間
但係大陸雞場更多, 幾乎每個角落都有一間..........成個城市都係雞場

我開頭果陣, 我仲心諗:「如果大陸一D正經地方, 可以D女仔唔會做雞既」
不過我同D大陸人傾計之後, 發覺
即使係工廠, 辦公室, 學校, 呢D正正常常既地方.........D女仔一樣暗地內做雞
好多大陸女仔係讀書果陣, 已經做緊雞........為左買手機, 買名牌.......咩理由都有

我曾經與退役既雞接觸過
佢地因為搵夠錢, 所以退休,唔再做
佢地話, 只要退休之後, 扮下正經, 唔講自己既往事.........根本無人知佢做過雞.....
而且如果有人肯出價, 佢地一樣可以復役.........再做一兩次, 當搵D外快咁

有D現役既雞就話, 係佢地世界入面..........做雞其實同做文員一樣, 都係一份工, 根本無人會認為做雞係一件悲劇既事
相反,做雞可以搵勁多錢, 先係真正值得自豪既事
只有D on9雞蟲.......先會信大陸女人做雞, 係因為自己父母有病無錢睇醫生.........自己細路細妹要讀書,無錢交學費 呢D連阿婆都唔信既借口

大陸女人根本係影后來.......佢地為左買名牌 買屋買田買地........所以去做雞........
但一樣可以係你面前,扮到好單純, 好可憐, 因為生活困難, 先被迫走上呢條路
醒下啦on9仔.........你地係香港搵得雞碎咁小人工, 但D雞就個個富富貴貴..........你地仲可憐佢地?? 可憐一下自己仲好啦, 就快連電視都無得睇啦

有D港男仲話北上搵老婆.....只會搵左隻雞做老婆, 帶佢來香港之後, 比其他男人屌渣
仲要我地香港人幫你賣單啦

唔好睇到D雞真係咁好啦
佢地收左錢, 就當然扮到好溫柔, 好友善咁啦
實際上,佢地有左錢之後,就同廣東道果班支那婦女一樣, 財大氣粗

國內女人的真面目, 以下圖片18+, 不喜勿回勿看
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

窮鬼

Cccccccccccccc
回復

窮鬼

11111111111ewqewqfsfsdfsdfgsdg
回復

中產

That's true
回復

窮鬼

CCCCCCCCCCCCCC
回復

窮鬼

CCCCCCCCCCCCCCCC
回復

窮鬼

喺哩個網站登出來,難道唔覺得好諷刺嗎?反正都是一樣收男人錢,本土CC同大陸雞地位又有咩區別?何必針對呢
回復

窮鬼

睇你有幾多圖先~~
回復

窮鬼

let me ccccccccccccccc
回復

窮鬼

Ccccccccccccc
回復