Xiuyanb 發表於 2016-4-7 22:02:34

自己用的豐胸產品!超有效(有自己食後的感覺)

我之前見我一個好耐冇見GE朋友,
發現佢突然身材變到勁好,面色又好左勁多。
之後我問佢系咪食左咩黎?佢話食左佢牙姨GE中藥豐胸粉,同瘦身粉
其實主要調理身體同有豐胸功效,之後我就心大心細甘話想試下!
其實我自己本人身材系有少少肥,以前發育果陣因為帶錯bar,
所以變到8字胸,同壓平左,但我一直都有嘗試好多豐胸藥,
改善胸型GE內衣,但其實自己心知冇咩效,買過好多藥同茶,貼,膏,
都冇明顯效果,反而自己身體差左好多,以前又有食開避孕藥
加上自己身體本身就好差,所以成日睇醫生,又試過中醫,
但其實有睇過中醫朋友都知,一星期藥其實真系唔平,
睇落都700-1000都有,所以都冇持續睇落去!
跟住我就跟我朋友買多1罐中藥豐胸粉黎試,其實自己本人都唔系太大希望
因為如果真系甘又效,D醫學美容公司咪全部折得?

頭一個星期:
身體明顯感覺輕左,
水腫減左好多,胸部有少少漲感,但唔太明顯

第二個星期:
差唔多黎M,但完全冇痛,胸部開始明顯漲左

第三個星期:
黎M期間冇痛過,
而且之前食開避孕,所以黎M都會黑黑地甘,而且又好少
胸部就繼續漲大!

第四個星期:
其實一開始以為差唔多黎M所以先漲胸,以為又冇效
但黎玩已經幾日,個胸都冇反縮,開始有少少興奮

跟住又同朋友買多2罐,決定要加油!

第五個星期:
哈哈,終於黎料啦。明顯個胸大左1cup!
果陣個心情都系1516,因為勁驚一停就反縮翻

第六個星期:
忍唔住問個朋友系咪真系唔會反縮
同自己身體真系真心覺得好左好多
個朋友話佢已經停藥停左好耐,停左大半年,冇反縮,身體都冇變差!

第七個星期:
個胸好似去豐胸豐左2cup甘,
變到我男朋友都話好似整完黎甘!
果下真系開心到呢》《

依家第8個星期食緊啦,真系好想快D去到D,
我自己本人系A-,因為以前帶bar都壓住,想要爆bar感覺,到依家,全部換左薄barbar啦
個人輕鬆左,開始有翻少少自信啦,黎緊要試埋個瘦身粉!好期待效果!

其實打甘多野都系真心想幫下好似我甘GE女士們,
我有問佢有冇門市,佢話冇,因為佢牙姨老公果邉系中藥世家,而且佢牙姨系讀中醫
呢只豐胸粉同瘦身粉系多年研發出黎!絕對唔傷身體!但只系賣比親戚同多年熟客!
因為驚比人模仿做差左個品牌!所以市面上系冇得賣
如果你睇完真心系想試就搵我啦,我可以幫你少量甘訂!
但前提,一定唔做批發,因為我朋友都唔知我幫其他人訂!
有意就pm啦

mok 發表於 2016-5-24 00:39:53

我想瞭解下,可否whatsapp我54229562

yobisuen 發表於 2016-5-24 17:25:35

又出黎呃人呀

Kenken01 發表於 2016-5-24 21:41:44

本文章最後由 Kenken01 於 2016-7-3 12:51 編輯

.................................

Reload12918 發表於 2021-2-24 23:26:28

想了解,新手,唔識PM
頁: [1]
查看完整版本: 自己用的豐胸產品!超有效(有自己食後的感覺)