kaibi1314 發表於 2016-2-18 10:38:54

全新"助養"系統簡介

相信好多人都想養人或者被養, 但最後都唔敢試, 點解?

男方未比齊數消失

女方收齊數消失

因為先付款, 後約會, 還是先約會, 後付款. 都難以有保障
hklovely為你誠意送上, 全新助養系統, 全球首創福利金計劃
http://www.hklovely.com/plugin.php?id=sponsor:sponsor

什麼是福利金?
其實先付款後約會, 對男方極不公平, 很多時女方收錢後就失蹤
而福利金就是, 萬一是先約會後付款, 其間男方出了事, 失去聯絡, 未能繼續助養女方. 這時女方就可以申請男方留有的福利金, 以作保障
而男方亦因為本身存有福利金, 令女方可以安心[先約會, 後付款]

還有什麼特別之處?
由於會費比較貴, 所以男方必然是有錢既人, 女方自然更有信心
由於會費比較貴, 大部份女會員放心於登記時上傳相片
我們是綁定了每位女會員每次只能接受一位男會員助養, 防止接受幾家茶禮
還有更多優點, 等大家發崛

現在優惠期間
男士3個月package $5500 -> $4500
6個月package $8000-> $6500
認可男會員會有特別優惠($1500 discount)
女士費用全免
詳情請看
http://www.hklovely.com/plugin.php?id=sponsor:sponsor

wawaching 發表於 2016-3-31 09:54:57

好多contact係有問題,請看看

siuhk2003 發表於 2016-2-18 13:23:31

係唔係有Bug? 個正在等待接納的助養會員列表得4個人,第1、2、3個都係男?年齡係2016?

kaibi1314 發表於 2016-2-18 10:48:08

如發現bug請報告
我會搵人整好佢

由於系統完成不久,
暫時(2016-2-18)助養男女會員數目:

男 1個
女 5個

kaibi1314 發表於 2016-2-18 15:34:54

siuhk2003 發表於 2016-2-18 13:23
係唔係有Bug? 個正在等待接納的助養會員列表得4個人,第1、2、3個都係男?年齡係2016? ...

你cap screen e-mail版面比我
正常你應該乜都睇唔到

kaibi1314 發表於 2016-2-18 15:35:06

siuhk2003 發表於 2016-2-18 13:23
係唔係有Bug? 個正在等待接納的助養會員列表得4個人,第1、2、3個都係男?年齡係2016? ...

你cap screen e-mail版面比我
正常你應該乜都睇唔到

siuhk2003 發表於 2016-2-18 19:20:01

現在正常了,Thanks.

wawaching 發表於 2016-2-18 21:11:59

想問若男的找不到適合的助養女工,福利金會0幾時全數退回

kaibi1314 發表於 2016-2-26 09:38:31

wawaching 發表於 2016-2-18 21:11
想問若男的找不到適合的助養女工,福利金會0幾時全數退回

只要申請就可退回

kaibi1314 發表於 2016-2-29 12:41:57

更新:
現時可助養男女會員數目
男: 2 個 女: 39 個

clchat 發表於 2016-2-29 15:17:00

Hello, 我有興趣
不過有一個問題...

助養期要幾耐? 例如我3月得但係4月唔係HK...咁我可唔可以只係助養一個月
頁: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: 全新"助養"系統簡介